Πολυτελείς VIP Μεταφορές

H εταιρεία Alexiou Rent a Car – Book a Transfer προσφέρει πολυτελείς VIP μεταφορές σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας ασφαλή μετακίνηση με εξαιρετικό σέρβις και πολυτέλεια. Οι VIP μεταφορές απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένους πελάτες όσο και σε γκρουπς μέχρι 8 ατόμων. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό σε ιδιωτικές μεταφορές παρέχει άνεση στους επισκέπτες μέσω πολυτελών VIP στοιχείων όπως κλιματισμό, Wi-Fi, επιλογή μουσικής αλλά και κάλυψη 24ώρες το 24ωρο σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.

VIP Μεταφορές

Κλείστε μια ιδιωτική μεταφορά και ο οδηγός μας θα σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι της επιλογής σας προσαρμόζοντας το ταξίδι σας στις δικές σας ανάγκες. Μεταφερθείτε όπου εσείς επιθυμείτε με άνεση και διακριτικότητα έχοντας προγραμματίσει εφόσον το επιθυμείτε τόσο τη διαδρομή όσο και τις ιδιαίτερες παροχές που επιθυμείτε. Έπειτα χαλαρώστε και απολαύστε το ταξίδι σας.

Ομαδικές Μεταφορές

Η εταιρεία Alexiou Rent a Car – Book a Transfer οργανώνει και καλύπτει κάθε ομαδική μεταφορά έως 8 ατόμων για κάθε είδους μετακίνηση σε όλη τη χώρα. Είτε πρόκειται για υπηρεσία shuttle από αεροδρόμιο ή λιμάνι είτε και για κάθε άλλους είδους μεταφορά το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που διαθέτει εγγυάται ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Γαμήλιες Μεταφορές

Με τις μοναδικές Υπηρεσίες Μεταφοράς Γάμου και επίσημων εκδηλώσεων εγγυόμαστε ότι η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας θα έχει την προσοχή που της αξίζει. Δημιουργήσετε μοναδικές στιγμές για εσάς και τους καλεσμένους σας. Είτε πρόκειται για μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο ή το Λιμάνι για τους καλεσμένους σας είτε για οποιαδήποτε από τις ποικίλες υπηρεσίες μας διασφαλίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Ιδιωτικές ξεναγήσεις

Δείτε και ζήστε τα μέρη που επιθυμείτε με τη δική σας άνεση και διακριτικότητα. Μπορείτε να επιλέξετε τον ξεναγό της επιλογής σας και τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε, να δείτε συναρπαστικά τοπία και να δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές. Οι οδηγοί μας είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν την περιήγησή σας άνετη και να σας προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Ζητήστε προσφορά για VIP μεταφορά