Η Εταιρεία Μας

Η εταιρεία Αλεξίου Rent a Car – Book a Transfer ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016 και δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου προσφέροντας μια γκάμα οχημάτων για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση καθώς και υπηρεσίες VIP μετακινήσεων.

Με έδρα τα Ιωάννινα η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου. Εξυπηρετεί τους πελάτες της σε οποιοδήποτε σημείο άμεσα, εύκολα και  αξιόπιστα ενώ ταυτοχρόνως αναλαμβάνει και VIP καθώς και ομαδικές μετακινήσεις σε όλη τη χώρα.

Πιστή στη βασική της αρχή για ασφαλή, άνετη και αξιόπιστη οδήγηση η εταιρεία ανανεώνει και ενισχύει τον στόλο των αυτοκινήτων της συνεχώς με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική οδηγική και ταξιδιωτική εμπειρία.

Η δέσμευση για ασφάλεια σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας Αλεξίου Rent a Car – Book a Transfer τα οποία την καθιστούν ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο καθώς και VIP μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα.